jueves, 24 de mayo de 2012

NOTA DE PREMSA

El Banc del Temps de Dosrius amb la Marató per la pobresa de TV3

El Banc del Temps de Dosrius ha organitzat, en forma de Jornada solidària,  diverses activitats al llarg del proper diumenge, 27, que es duran a terme al nucli del municipi maresmenc.  Destaquen els torneigs de futbol, tir amb arc, tallers artístics, espectacles de circ, gegants, batucades, fires de venda i intercanvi, jocs tradicionals, espais gastronòmics i música, entre d’altres.

Dosrius, 23 de maig de 2012.- El Banc del Temps de Dosrius participa a la Marató per la pobresa que organitza TV3, Catalunya Ràdio i La Fundació La Marató de TV3. La Marató per la pobresa és una marató puntual que es farà el 27 de maig, presentada per Antoni Bassas i Agnès Marquès sota el lema "Que ningú es quedi fora de joc".
Per a aquesta edició de la Marató per la pobresa, el Banc del Temps de Dosrius pren també la iniciativa en l'organització d'actes que tenen com a objectiu divulgar i recaptar diners que aniran al compte corrent del programa per transformar-se en projectes socials relacionats amb el tercer sector. Però, més enllà dels diners recollits, les activitats populars són el primer pas per fer arribar el missatge solidari de la Marató per la pobresa a la població.
En aquest sentit, el Banc del Temps de Dosrius està organitzant, conjuntament amb d’altres entitats locals, una Jornada solidària amb la Marató per la Pobresa que contindrà activitats d’entreteniment i esbarjo de tota mena . Durant la jornada hi haurà activitats des de les 09:00  fins les 20:30 , des de les esportives com torneigs de futbol fins a les més tradicionals, com circ, jocs, gegants, batucades, música, monòlegs, passant per les més solidàries, com fires de bescanvi, diverses exhibicions, tallers i conferències.

Contacte:
Silvestre Moreno 639349603  Loren Pacheco 645930581
bancdeltempsdosrius@gmail.com
http://bancdeltempsdosrius.blogspot.com.es/

2 comentarios:

  1. No se si es bona ideia alinearse al costat de TV3 en aquest moments que esta fent costat a la Caixa amb el tema de les participacions preferents.
    De fet ja ni ha un moviment en contra de la hipocreisa de TV3 amb la marato, mieru aquest video
    https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=u4hyHHLtjf4

    ResponderEliminar
  2. Nosaltres nos ens alinien amb ningú, sols participen en una iniciativa que promou recaptació per a programes de suport als mes desfavorits. En tot cas, agafem el lema en termes positius, per dr-lo d'alguna maneres, podem esta en contra del sistema, pero participen dien la nostra. Es molt localista

    ResponderEliminar