sábado, 8 de diciembre de 2012

2ª TROBADA D'USUARIS DEL BANCAcaba l'any i des de el Banc del temps volem fer una nova trobada d'usuaris i amics del banc, aquesta serà la segona i pretén complir els dos objectius que les trobades persegueixen, per una banda conèixer els usuaris, per produït més confiança, així com conèixer propostes dels intercanvis que es fan, habilitats dels usuaris i per un altre compartir un espai de xerrada, reflexió i gastronomia per fer-ho més atractiu i dinàmic.

Després de cercar varies propostes de diferents establiments hem escollit la del Bar-Restaurant Piscines de Can Batlle a on ens faran un menú per adults de 12,50€ i per a nens de 7 €. Per preu qualitat ha estat la millor selecció. El menú us arribara a tots per correu electrònic i es tracta de poder comunicar el mes aviat possible els que voleu assistir.                      DISSABTE 22 DE DESEMBRE A LES 21:00 H.

La voluntat de la trobada com sempre és recaptar idees, experiències, poder concretar nous intercanvis, i com a valor afegit, farem dues activitats, per una banda presentació de la nova campanya publicitaria i de difusió del banc que esta enllestint un grup d'usuaris amb Rosa Rascon al capdavant, i per altre banda proposar tallers col·lectius ( noves tecnologies, escriptura de català per adults, cuina tradicional, etc.)
 
Ja podeu fer agenda per vosaltres i les vostres parelles, fills, amics, segurament ho celebraren com un premi del sorteig de nadal, fer trobada i coneixent millor als usuaris.
 
Aquesta activitats esta oberta a les parelles, etc, ja sabeu que els usuaris ho son també com família, podeu invitar a amics que estiguin interessats en el projecte.

Comunicar a tots el membres i usuaris del Banc la trobada.

 Salutacions


BdT Dosrius

No hay comentarios:

Publicar un comentario