jueves, 21 de noviembre de 2013

Exposició Cinema en temps de guerra i Fira d'entitats


Durant la darrera setmana, des de el dijous 14 fins al diumenge 17 de novembre s'ha fem una seguit d'activitats del Ateneu Cultural i Social i el Banc del temps, dins el programa d'actes de les Festes d'hivern 2013 de Sant Iscle i Santa Victoria.


Ha estat una experiencia molt gratificant, malauradament el temps no ha acompanyat i ha fet molt dificil que els vilatans prenguessin el carrer, la pluja, el fort vent i els canvis de temperatura, junts alhora ho feia complicat,



El diumenge 17 varem estar presents a la Fira d'entitats exposant diferents treballs i fem difusió de la nova campanya i de les propostes a desenvolupar, incidint en la campanya CAP NEN SENSE JOGUINA. L'estand disposava d'un audiovisual ressaltant les nostres accions gràficament amb vídeos explicatius del sentit del Banc del temps i les seves potencialitats.


Ha estat per lo tant una setmana carregada de treball i proposta que ha fet possible desenvolupar el nostre programa d'activitats.

Agraïm el suport de tots els membres del Banc del temps que han participat en els diferents dies i accions, des de el muntatge fins al desmuntatge de l'exposició, i a la participació en la Fira del diumenge. 

No volem deixar de donar un reconeixement a mossen Abril i el suport, les facilitats i l'espai per a poder realitzar l'exposició, així com el desenvolupament de la secretaria.

No hay comentarios:

Publicar un comentario