viernes, 6 de diciembre de 2013

La Porta dels Somnis a Dosrius- Concert Solidari




De nou us proposem una altre activitat, aquesta també de caire solidari, més lúdica i animada, més actual i carregada de sentiments, força i plantejaments. En aquest cas és tracta del Concert solidari pro recapte d’aliments de La Porta dels Somnis

Ens acompanyaran la Virgina Martinez una veu fantàstica, plena de tonalitats, carregada d’emocions, i els seus primers espases, els germans Saltors, dos guitarristes de trajectòria contrastada i proposta singular. Gaudirem d’ells per una causa excepcional, la seva constant participació en actes amb perfil solidari i de suport a causes dels mes desfavorits els posiciona com un grup que batega a cor obert amb les persones i les seves necessitats.



Sinopsis del grup i disc actual “ Un far encés” que ens presentaran durant el concert unit a d’altres dels seus treballs més punyents:

Aquesta tardor arriba el nou treball de “La Porta dels Somnis”, el 5è disc d’estudi on el trio català demostra que està en el seu millor moment.
Aquest àlbum és la continuació de la nova etapa que va marcar l’anterior “Aire Lliure” i que ens porta al disc més eclèctic de “La Porta dels Somnis”: trobem cançons pop-rock rodones com “Un far encès”, “Cap a tu” o “Daltabaix”; pinzellades de folk americà a “Aprendre de tu” o “Fem una nova cançó”; nous ritmes a “La ingenuïtat”… La veu de la Virgínia no deixa de sorprendre’ns per la seva qualitat i ens emociona a “Animals” o a la fantàstica versió d’”Àliga Negra” que tanca el cd.
Els germans Saltor es superen en aquest disc i es consoliden també com a productors musicals per l’acurada gravació, pels arranjaments i pel seu talent com a guitarristes tant en la faceta acústica com en l’elèctrica.
El grup es consolida una vegada més amb un nou disc que sense trencar esquemes innova i es reinventa deixant-nos deu cançons extraordinàries que ens divertiran, ens emocionaran, ens faran reflexionar…sempre amb l’optimisme que desprenen les lletres de la Virgínia que destaquen per la calidesa, la fluïdesa i un redactat exquisit.
Aquest treball coincideix amb la fantàstica col.laboració de La Porta dels Somnis amb Miguel Bosé i l’Orfeó Català per enregistrar “Tornarem” dels Lax’n’Busto pel Disc de La Marató de TV3; cançó escollida com a “single” per l’spot promocional del programa.

Gravat i mesclat a Aurha Studios (Esplugues) entre l’agost i el setembre del 2012 per Mauri Tonelli. - Masteritzat a “Nautilus” (Milano) per Antonio Baglio. - Produït i arranjat per Jaume i Oriol Saltor - Fotografies: Juan Miguel Morales - Disseny gràfic: Albert Bernal (Ártico)


La porta dels somnis són : Virgínia Martínez: Veus, Jaume Saltor: Guitarres, veus, Oriol Saltor: Guitarres.
Músics: Dani Campos: Piano, orgue i teclats, Pol Barbé: Baix, Norman Cilento: Bateria, Pere Bardagí: Violí, viola, Manuel M del Fresno: Chello, David Sam: Acordió, Roger Blàvia: Percussions, Sergi Riera: Programacions




Aquesta activitats és organitzada conjuntament amb l’Associació de Veïns de Can Massuet, la nostra entitat matriu L’Ateneu Cultural i Social- Espai Solidari 2 rius, amb la col·laboració de la Creu Roja d’Argentona, Dosrius i Òrrius. Agraïm el suport i col·laboració de l’església de Sant Iscle i Sta. Victoria.

S’han confeccionat uns bons solidaris de 3 € per poder fer compra dels aliments més necessaris pels paks que es donen a les famílies, i necessiten poder aconseguir almenys poder recaptar Llet, Llauna sardines, Galetes, Tomàquet lata i caldo pollastre.

Us esperem a tots.

No hay comentarios:

Publicar un comentario