viernes, 6 de diciembre de 2013

4ª Trobada usuaris del BdT al Ajuntament Vell






De nou proposem una trobada general d’usuaris i amics del Banc del temps, una oportunitat per parlar de les activitats fetes, els intercanvis, i sobre tot per conèixer a tothom, i que cadascú de nosaltres poguéssim conèixer el que fa la resta, i millor, el que pot fer i moltes vegades no ho sabem.

En aquesta ocasió, us proposem un sopar d’intercanvi de plats cuinats, tant tradicionals com de cuines diverses, com nosaltres, semblants i diversos a la vegada, amb les nostres habilitats i les nostres tradicions.

A banda, explicarem breument les activitats en marxa, i futures, a més Damià ens plantejarà una sèrie d’indicacions a tenir en compte pel dia a dia.

Activitats sorpresa, nens, música, i sobre tot una estona junts des de les 20 h a l’Ajuntament vell el dissabte 21 de desembre.

I molt important, farem la cloenda de la nostra participació en la campanya “Cap nen sense joguina” posada en marxa amb Creu Roja i Ajuntament de Dosrius. Si fos possible porteu alguna joguina, i/o material susceptible de fer-se servir com a regal per a nens de 0 a 14 anys.

Us esperem a tots, feu agenda, difoneu.

No hay comentarios:

Publicar un comentario